18 Tem 2017

Metin2 Won nedir? Metin2 won nasıl alınır? Metin2 won ne işe yarar? Cevapları

Metin2 won nedir ?


Metin2 Won oyun içinde item fiyatlarının yüksek olması ve ticarete konulabilen max yang sınırının alışverişi zorlaştıması sebebiyle Metin2 Yang yerine getirilmiş alternatif bir çözümdür. Yazımızın devamında Metin2 won ile ilgili öğrenmek isediğiniz tüm bilgilere erişebilirsiniz.

Metin2 won ne işe yarar?


Metin2 won fiyat olarak yüksek değerde itemlerin ticaretini kolayca yapailmemizi sağlar. Metin2 de normalde bir karakterin üzerinde taşıyabileceği maximum metin2 yang birimi miktarı 2t yani 2000 m dir. İtemin değeri bu fiyattan yüksek olunca itemi almakta problemler ve dolandırıcılıklar yaşanıyordu. Gameforge de buna çözüm olarak metin2 won para birimini çıkardı.Bu para birimi sayesinde örneğin 4 tl lik bir itemi satıcı pazara 40 won olarak koyabilir. ve sorunsuzca alışveriş yapabiliriz.


1 won kaç m eder ?


1 Won oyun içinde bozdurduğumuzda 100 m yang 'a karşılık gelir.
Alırken ve satarken farklı fiyatlar öderiz depocu dan 1 won almak için 103 m öderiz. Bozdururken ise bize 100m verir.
Bozdururken   1 won = 100m yang - 2 won = 200m yang gibi artış göstererek gider

Yang wona nasıl çevrilir ? - Won yanga nasıl çevrilir ?


Oyunda Yang larınızı Won a veya Won larınızı Yang a çevirebilmek için depocuya gitmeniz gerekir. Depocuya tıkladığınızda açılacak pencerede size Yang veya Won bozdurabilmeniz için seçenekler sunacaktır. Yang verip Won alacaksanız 1won için 103m ödemeniz gerekecektir. Won verip Yang alacaksanız da 1 Won için size 100m Yang verecektir.

Won fiyatları nelerdir ? En ucuz won nereden alınır?


Won fiyatları, Yang fiyatları gibi her serverda değişiklik gösterir genel olarak 1won 100m yang değerinde olduğu için 100m yang nekadarsa 1won un fiyatıda o civarlarda olur. Fiyatlar oyun içerisindeki piyasanın durumuna göre sürekli değişebilir. Metin2 won u çeşitli yang satıcısı sitelerden alabilirsiniz Güvenilir ve uygun fiyatlı bir adres olarak  www.mestogames.com  u tercih edebilirsiniz

1 yorum: