12 Tem 2017

Metin2 nasıl para kasılır Tüm detaylarıyla 2017

Metin2 Para Kasma Taktikleri Tüm Detaylarıyla

Bu konumuzda metin2 de nasıl para kasabileceğinizi anlattık. Konumuzdaki yöntemleri kullanarak kolayca yang kasabilrisniz.

Metin2 ticaret yöntemi ile para kasma


Bu yöntem aslında basit gözükse de en çok yang kazandıran yöntemlerden biridir. Bu yöntemle yang kasabilmemiz için öncelikle hangi itemlerin ne kadar para ettiğini bilmemiz gerekir, Kısaca oyun piyasasına hakim olmamız gerekir. Başlangıç için 10m bile yeterlidir.
Oyunda en kolay satılan başlıca itemler ork dişi, kutsama kağıdı, hava bk, güçlü beden bk, değerli taş parçası, at madalyonu, gümüş bilezik, beşgen kalkan +7,  zen fasülyesi, ruh taşı, simya ve sandıklardır.
Öncelikle piyasadakinormal fiyatları öğrenmek için akşam saatlerine doğru pazarları geziyoruz  veya ticaret camı kullanarak pazarları kontrol ediyoruz, Ticaret camı kullanmak herzaman için avantajlıdır buna vereceğiniz ep i her durumda çıkartırsınız.
Piyasayı öğrendikten sonra bu bahsettiğimiz itemleri ucuz bulduklarımızı alıyoruz item alımı için en uygun saatler öğleden sonra ve akşam saatleridir. İtemlerimizi piyasa altı fiyattan aldıktan sonra pazara kuruyoruz sermayeniz arttıkça daha fazla pazar kurarak daha fazla yang kazanabilirsiniz.Pazarımızın sürekli açık olması önemlidir özellikle gece saatlerinde pazar sayısı azaldığından item alacak olanalar mecburen sizin belirlediğiniz fiyattan sizin pazarınızdan almak zorunda kalacaktır. Bu yöntemle günde 100m e kadar yang kasabilmeniz mümkündür.

Maymun zindanında maymun yumurtası ve pet kitabı düşürme


Bu yöntemle istersek 30  lvl çarla istersek 50 lvl çar ile yang kasabiliriz. Maymun zindanı sonundaki bos odasındaki bosu keserek maymun yumurtası, ruh taşı, at madalyonu ve pet kitabı düşürebiliriz. Bu yöntemden en etkili şekilde yararlanabilmemiz için nesne market eldivenimizin olması gerekir. Çöldeki zor maymun zindanının sonunda eldivenle hem slotları hemde bosu keserek günde oldukça iyi miktarda yang kasabilmemiz mümkündür eldiven olduku takdirde neredeyse dakikada 1 tane at madalyonu bile düşürebiliriz düşen diğer itemleride satıcıya satarak oldukça iyi miktarda yang elde ederiz.

Şeytan catacombunda yang kasma


Bu yöntemle yang kasabilmemiz için öncelikle 75 level bir çara sahip olmamız gerekmektedir. 75 level çarda yang bonuslu efsunları getirip yang kitabı okutulmuşbir pet ile günde 200m e kadar yang kasabilmemiz mümkündür.

Efsunlu zırh yapıp satmak


Bu yöntemle yang yapabilmemiz için öncelikle en azından 50-55 lvl sağlam bir çara sahip olmamız gerekmektedir. 55lvl çar ile örümcek zindanının sonunda yeni hesap açıp kasıyoruz aynı anda 3-4 tane hesap kasarsak bizim için hem daha hızlı hem daha kolay olacaktır,  Karakterler yeni oyuna başadığında verilen bilgelik iksiri kolayca çarları kasabilmemizi sağlayacaktır çarlar 40 lvl olunca sandıklardan hem kutsama kağıdı hemde efsun nesnesi  elde etmiş olacağız. Burada dikkat etmemiz gereken şey hangi itemi efsunlayacağımızdır kesinlikle +9 kaplan plaka veya +7 üstü ölümcül plaka efsunlamanızı tavsiye ederim diğer itemler para etmeyecektir. Eğer şansınız yaver giderse ve çok iyi bir efsun gelirse 500m bile kazanmanız mümkündür. Kastığınız 40 lvl çarlarıda isterseniz simya çarı olarak kendiniz kullanabilir isterseniz de satabilirsiniz. Onlardan da ayrıca para kazanmış olursunuz.

+ BASMA İLE PARA KASMAK


Bu yöntemle yang kasabilmeniz için öncelikle hangi itemleri basacağınızı bilmeniz gerekir tavsiye edeceğimiz itemler Siyah yuvarlak kalkan, Beşgen kalkan, Abanoz küpe ve 34 lvl zırhları olacaktır. Öncelikle pazardan ucuza toplu + basma alıyoruz 200 lü şekilde + basmalar bazen oldukça ucuza satılabiliyor, ardından lonca demircisine giderek itemleri basıyoruz +5 olarak aldığınız siyah yuvarlak kalkanları +6 ya +4 olarak aldığınız abanoz küpeleri +7 ye +4 olarak aldığımız zırhlarıda +7 ye basıyoruz eğer şansınıza güveniyorsanız daha yukarısını da deneyebilrisiniz .)

Kulede + basmak


Bu yöntemi kullanabilmek için 3-4 tane 40 lvl üstü çara sahip olmanız gerekmektedir, Bildiğiniz gibi kule demircisi + basmak için item istememektedir. Kuleye çıkardığımız çarlara +6 syk gibi bir üst + sı çok değerli olan itemler veriyrouz mesela syk nın +6 sı 2m ederken +7 si 15m eder. 4 çar çıkarsak 2 si geçerse 8m lik item harcayarak 30m kazanmış oluruz. şansımız yaver giderse ve bunları +9 basabilrisek 100lerce m bizim olur.)

1 yorum:

  1. En cok oynanan güzel metin2 pvp serverler listesini sitemizde hergün güncelliyoruz aradıgınız pvpyi zor orta kolay wslik seklinde cok kolay sekilde bulabilirsiniz ayrıca tanıtım sektöründe öncü olan sitemiz tüm sitelerine üçretsiz tanıtım yapmaktadır ayrıca metin2 pvplerde kullanılan lonca isimleri çar isimleri gm kodları gibi konularda yardımcı olmaktadır sizde sitemize gelerek üçretsiz pvp server ekleyerek oyuncu kazanabilirsiniz tek yapmanız gereken metin2 pvp sitemize ziyaret etmeniz www.metin2serverler.biz.tr

    YanıtlaSil