30 Eyl 2017

Metin2 Zihinsel Savaşçı Klavuzu

Metin2 Zihinsel savaşçı klavuzu


Bu konumuzda bir zihinsels avaşçı nasıl olmalıdır hangi itemleri hangi statüleri ve efsunları kullanmalıdır detaylıca açıkladık en kapsamlı zihinsel savaşçı klavuzudur..

Zihinsel Savaşçı Statüleri Nasıl Olmalıdır?


Zihinsel savaşçı türünden de anlaşılacağı üzere güçe ihtiyaç duyar.
Bu sebeple başlangıç olarak 2 str(güç) 1 vit(hp) vererek devam etmeliyiz. Güç 90 oluncaya kadar bu şekilde devam ederiz. Güç karakterimizin hem skill değerlerini hem de saldırı gücünü önemli oranda artıracaktır. En başta hp yi fulleyelim karakterin canı artsın diyenler olacaktır ama buna gerek yoktur çünkü güçlü beden skili sayesinde defans sorununu aşmış olacağız.
Str ve Hp 90 olduktan sonra 3. olarak dex ile devam etmemiz gerekir. Aslında zihinsel savaşçı için sp de tercih edilebilir bunun sebebine gelirsek sp bize azda olsa büyü savunması kazandıracaktır karabüyü sura ile olan vs lerimizde az da olsa avantaj sağlar.
Sonuç olarak statülerimizi sırayla:
STR->HP->DEX->SP  Şeklinde tamamlıyoruz.

Zihinsel Savaşçı Skilleri Nasıl Olmalıdır

Zihinsel savaşçı için skil konusuna gelirsek herkesinde ortak düşündüğü gibi öncelikle Güçlü beden sklini açmamız gerekir. Bu bize defans yönünden oldukça büyük bir fayda sağlayacaktır. Ayrıca güçlü beden i grandmaster olan bir zihinsel yere düşmez bu da savaşlarda oldukça avantajlıdır.
2. olarak ruh vuruşu skilini açmamız gerekir ruh vuruşu tüm karakterler arasında en fazla damageye sahip skildir. Ardından şiddetli vuruş skilini açarız bunun sebebi bununda hemen hemen ruh vuruşu skili kadar etkili olmasıdır. 3.sırada ise ws likmi kasılmalık mı kasacağımıza göre değişmekle beraber ws lik için kılıç darbesi kasılmak için güçlü vuruş önerilir. Kılıç darbesinin isabet oranı %100 dür güçlü vuruş ise yakındaki düşmanlara akrşı etkilidir lonca savaşında güçlü vuruş daha etkili bir skil olabilir. Son olarak Kılıç çemberi skilini açıyoruz bunu sona bırakmamızın sebebi damage değerinin az olmasıdır.
Sonuç olarak skillerimiz sırayla:
Güçlü beden->Ruh vuruşu ->Şiddetli vuruş->Kılıç darbesi->Güçlü vuruş->Kılıç çemberi
Şeklinde olmalıdır.

Zihinsel Savaşçı İtemleri


Zihinsel savaşçı item olarak hem çiftel hem tek el silah kullanabilir. İtem olarak ws atmak için daima becerili itemleri tercih etmeliyiz. Örneğin 30 level sek ws yaparken 10 becerili bir kdp 30-40 ortalamalı bir kdp den daha çok işimize yarayacaktır. Zihinsel savaşçı adından da anlaşılacağı üzere beceri ve yetenekleri ile ön plana çıkar. İç itemlere gelirsek büyü savunması zihinsel savaşçı için oldukça önemlidir çünkü en çok zorlandığı karakter karabüyü suradır ve ona karşı büyü savunması dizmesi gerekebilir. İtemlerinde kritik olması büyük bir avantajdır çünkü skilleri en çok hasarı veren karakterdir. Kritik buruş 2 kat hasar demektir bu sayede oldukça yüksek damageler vurabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder